banner espa

ygraerioooobullet Το υγραέριο αποτελεί ιδανική λύση για οικονομική θέρμανση σε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες για αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ακόμα και μαγείρεμα.

bullet Το υγραέριο αποθηκεύεται σε μια δεξαμενή υγραερίου, είναι πιο φθηνό από το πετρέλαιο θέρμανσης και διαθέτει υψηλή θερμογόνο δύναμη.

bullet Όσον αφορά τον λέβητα συμπύκνωσης υγραερίου διασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας εξαιτίας της υψηλής του απόδοσης και κατά συνέπεια και χρημάτων.

bullet Το κόστος συντήρησης των συσκευών που χρησιμοποιούν υγραέριο είναι ελάχιστο αφού λόγω της καθαρής του καύσης δεν απαιτούνται συχνές συντηρήσεις και η διάρκεια ζωής τους είναι αρκετά μεγάλη.

bullet Τέλος, σύμφωνα με το Κανονισμό Υγραερίου (ΚΥΑ 31859/2003/ ΦΕΚ 1247/Β’/3-9-2003) για την εγκατάσταση της δεξαμενής υγραερίου απαιτείται να εκδοθεί άδεια από την αρμόδια πολεοδομία και θα πρέπει να τηρούνται συγκεκριμένες αποστάσεις ασφαλείας από το κτήριο, τα όρια ιδιοκτησίας, δημόσιους δρόμους, εσωτερικούς διαδρόμους, άλλα κτήρια και σταθερές πηγές εναύσεως (υπαίθριες ψησταριές, μπάρμπεκιου κ.λ.π) .

 

ENERGON
Constructions & Consulting Engineers

2o ΧΛΜ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ- ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Τ.Κ. 52200
Τ. +30 2467044104
F. +30 2467044104

E. info@e-energon.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι για νέα προγράμματα επιδοτήσεων και μοναδικές προσφορές!

social fcb   social twitter   social google   google maps   social email