banner espa

Daikin Altherma HT 0 e1400085634457check 20 Το σημαντικό πλεονέκτημα των αντλιών θερμότητας σε σχέση με τις άλλες μορφές θέρμανσης είναι η εξοικονόμηση ενέργειας που προκύπτει από την λειτουργία της και τον αυξημένο βαθμό απόδοσης. Πιο συγκεκριμένα ο συντελεστής απόδοσης COP, δηλαδή ο λόγος της αντλούμενης θερμικής ενέργειας προς την απορροφούμενη ηλεκτρική ενέργεια φτάνει έως 4, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι καταναλώνοντας 1KW ηλεκτρικής ενέργειας, παράγονται έως και 4KW χρηστικής ενέργειας.

check 20 Σημαντικά επίσης πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας είναι η αθόρυβη λειτουργία τους καθώς και το μικρό μέγεθος των μονάδων.

check 20 Όσον αφορά το οικολογικό κομμάτι, οι αντλίες θερμότητας στη λειτουργία τους είναι φιλικές προς το περιβάλλον και έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων.

check 20 Τέλος, μια αντλία θερμότητας μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως τους κλασικούς λέβητες πετρελαίου, φυσικού αερίου και ηλεκτρικούς λέβητες. Η ίδια μονάδα παράγει και δροσισμό, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο, την ανάγκη για εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων στο χώρο. Η κάθε μονάδα έχει επιπλέον τη δυνατότητα παραγωγής ζεστών νερών χρήσης.

ENERGON
Constructions & Consulting Engineers

2o ΧΛΜ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ- ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Τ.Κ. 52200
Τ. +30 2467044104
F. +30 2467044104

E. info@e-energon.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι για νέα προγράμματα επιδοτήσεων και μοναδικές προσφορές!

social fcb   social twitter   social google   google maps   social email